VERDE – Sha la la (Videoclip)

Cu un sound inovativ pentru piata din Romania, avand un stil contemporan proaspat, cu accente inedite de lounge, groove, electro, funk si ambiental, trupa VERDE, isi lanseaza primul videoclip –Sha La La, si primul album.

Evenimentul de lansare a avut lor ieri seara la Cluj si a inceput cu un mini recital oferit de formatia Funkorporation. A urmat apoi o prezentare a trupei Verde, a muzicii pe care aceasta o abordeaza, precum si a albumului Splendid. Acesta este produs in Cluj Napoca de Patriciu Pop, si este primul din cariera discografica a trupei.

Primul single, intitulat „ Sha la la” a fost lansat in eter in luna aprilie 2014, el figurand in prezent in playlisturile radiourilor din tara.

Pentru trupa Verde urmeaza alte evenimente de mare amploare. Pe 27 mai va canta in Piata Muzeului, in cadrul Zilelor Clujului, iar pe 8 iunie va participa la festivalul urban „Femei pe Matasari”, de la Bucuresti. Iar lucrurile nu se opresc aici. Piesa „Summer love” va avea un videoclip inedit, creat de instagrammerii din Romania, sub umbrela Instagramology – singurul proiect din Romania dedicat comunicarii pe Instagram. Videoclipul cuprinde doar fotografii facute si editate cu telefonul mobil. Videoclipul va fi lansat pe 7 iunie pe Campia Libertatii, in cadrul BlajaLive.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com