Viitorul album al Madonnei a scapat online inainte sa fie anuntat sau promovat ! (Asculta melodiile)

Viitorul album al Madonnei a scapat online inainte sa fie anuntat sau promovat !  (Asculta melodiile)

Dupa ce Madonna a declarat ca se simte violata din cauza unei piese care a scapat pe net, acum se pare ca intregul album al reginei muzicii pop a ajuns online.

Diva lucreaza la un nou material de studio de cateva luni bune si a colaborat cu Nicki Minaj, Diplo si Avicii pentru acest nou disc, iar eforturile ei s-ar putea sa fie in zadar. La inceputul lunii pe net au scapat versiunile demo ale trackurilor Wash All Over Me si Rebel Heart, insa acum se pare ca un total de 13 piese au ajuns pe internet.

– Bitch I’m Madonna
– Addicted (The one that got away)
– Messiah
– Unapologetic Bitch
– Rebel Heart
– Wash All Over Me (feat. Avicii)
– Revolution
– Make The Devil Pray
– Joan Of Arc
– Living For Love
– Borrowed Time
– Illuminati
– Heartbreak City

Melodiile demo “neterminate” pentru urmatorul album au aparut pe internet in data de 17 Decembrie sub labelul Iconic iar acesta pare a fi si titlul albumului.

“This broken ipod is a symbol of my broken heart! That my music has been stolen and leaked! I have been violated as a human and an artist! #f*ckedupsh*t”

“This is artistic rape!! These are early leaked demo’s half of which wont even make it on my album the other half have changed and evolved. This is a form of terrorism. Wtf!!!! Why do people want to destroy artistic process??? Why steal? Why not give me the opportunity to finish and give you my very best?, a declarat Madonna cand primele piese au ajuns online.

Regina muzicii pop inca nu anuntase o data de lansare oficiala pentru noul ei disc si nici un titlu, in schimb a venit cu mai multe poze din studio si indicii asupra unor colaborari. Madonna incepuse deja campania de promo daca e sa luam in considerare cel mai recent pictorial al sau in revista Interview, unde a pozat topless, gest calificat drept disperat de unii si deloc artistic.

Evident, totul ar putea fi o strategie de promo, iar drama din spatele acestui moment sa ajute de fapt la vanzarile viitoare ale discului. Tinand cont ca Madonna nu a reusit sa vina cu un super material in 2012, toate variantele sunt de luat in considerare. Daca Beyonce a reusit sa tina un album secret si sa filmeze si peste 10 videoclipuri pentru el fara sa se afle, la fel ca Taylor Swift, care a lansat 1989 fara ca piesele sa ajunga inainte pe net, devine greu de crezut ca un disc nu poate fi tinut in studio pana la momentul lansarii. Chiar si asa, Madonna ramane cel mai bogat artist din industrie, ia influenta sa in muzica e de necontestat.

Marketing sau realitate ?

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com