Vunk da o replica celor de la CNA

Dupa ce cu cateva zile in urma videoclipul trupei Vunk, ““Asa, si!” si cel al Andrei, “Va fi bine” au fost interzise de catre  CNA care a considerat ca se face “plasare” de produse , iata ca cei de la Vunk au venit cu o replica video si o declaratie oficiala.

In mesajul postat de formatie la descrierea clipului, aceasta spune “CNA ar trebui sa gaseasca o cale legala prin care sa ne lase sa le difuzam NEBLURATE videoclipurile care contin imagini cu produse branduite, sa mentionam in deschiderea clipurilor cand este plasare de produs. Sau o alta solutie reglementata prin lege”.

“Este parte din dezvoltarea industriei sa ai plasare de produse in videoclipuri, iar CNA ar trebui sa gaseasca o cale legala prin care sa ne lase sa le difuzam NEBLURATE videoclipurile care contin imagini cu produse branduite, sa mentionam in deschiderea clipurilor cand este plasare de produs. Sau o alta solutie reglementata prin lege. Interzicerea nu e o solutie, nu asa functioneaza industria de divertisment in lume si nu asa ajutam sa progresese industria noastra de divertisment. In cazul nostru erau mentionari de branduri in context pentru ca pur si simplu am filmat pe strada si brandurile apareau in statiile de autobuz sau in vitrinele din centru vechi unde s-a filmat.” este mesajul postat de formație în descrierea clipului”.

 

Vizioneaza mai jos :

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com