Wrechiski & Jason Ross – Atlas (Audio)

Wrechiski & Jason Ross – Atlas

Nici nu s-a incheiat anul si Anjunabeats, casa de discuri fondata si condusa de Above & Beyond, are deja are primele release-uri pregatite pentru prima luna din 2015.

In afara de mult asteptatul album “We Are All We Need” marca Above & Beyond si “Rubicon”, colaborarea dintre Super8 & Tab si 7 Skies, din calendarul de release-uri al Anjunabeats pentru ianuarie 2015 face parte si “Atlas”, o piesa progressive trance realizata de doi upcomeri cooptati recent la casa de discuri a britanicilor, Wrechiski si Jason Ross.

Felipe Wrichiski (Brazilia) si Jason Ross (Los Angeles, SUA) sunt doi producatori nu foarte cunoscuti, dar care au semnat recent la Anjunabeats datorita potentialului lor si a stilului melodico-dance pe care il abordeaza in piesele pe care isi pun amprenta.

Pentru amandoi, “Atlas” e al doilea release la casa de discuri a celor de la Above & Beyond. In 2014, Jason Ross a lansat “Elements”, iar Wrechiski a remixat “Evermore” de la Oliver Smith. Ambele s-au auzit in emisiunea Group Therapy Radio, la fel cum s-a intamplat si cu “Atlas” vinerea trecuta, cand a fost desemnata “Record of the week”.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com