Xonia ft. J Balvin – I Want Cha (Videoclip)

Xonia a lansat impreuna cu J Balvin videoclipul melodiei “I Want Cha”.

Xonia vine cu prima ei colaborare cu un artist strain, J Balvin si cun un videoclip senzual regizat de Anthony Icuagu – I Want Cha.

Piesa are influentele specifice raggaeton pe care le regasim in muzica lui J Balvin, iar videoclipul ne prezinta o Xonia care arata foarte bine, cadre din care nu lipsesc apa, dansatoarele sexy sau momentele in care cantareata si J Balvin flirteaza.

Videoclipul regizat de Anthony Icuagu ne-o prezinta pe frumoasa blonda intr-o serie de ipostaze cat se poate de senzuale.

O coregrafie incitanta ce poarta denumirea de “banana dance”, un sound fresh marca Boier Bibescusi o noua imagine sunt ingredientele cu care Xonia vrea sa cucereasca industria muzicala internationala.

Xonia este nascuta in Australia si a devenit cunoscuta in industria muzicala autohtona o data cu single-ul My Beautiful One, una dintre cele mai difuzate piese ale anului 2010. Pana in acest moment cantareata a lansat mai multe trackuri, iar pana acum cel mai de succes single al ei este Remember, produs impreuna cu cei de la Deepcentral si cu care a reusit sa cucereasca clasamentele muzicale din Rusia, Europa si o parte din Asia.

One Response to Xonia ft. J Balvin – I Want Cha (Videoclip)

  1. Tina Sachelaru says:

    Great song Great voices Great video love it <3

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com