Yogi feat. Shift & Ruby – Inghetata (Audio)

Yogi feat. Shift & Ruby – Inghetata

Pentru zilele toride şi nopţile fierbinţi, Yogi, Shift şi Ruby ne propun o îngheţată pe ritmuri muzicale.

“M-am apucat de muzică la 12 ani şi mi-am amenajat primul studio acasă, în Tecuci, în dormitor, iar vocile le înregistram în şifonier. Când mă gândesc, râd şi acum. Au trecut anii şi după multe producţii făcute pentru alţi artişti, a venit şi rândul primei mele piese, pe care sunt tare bucuros că o lansez împreună cu 2 prieteni foarte dragi mie – Shift şi Ruby”, povesteşte Yogi.

Chiar daca “Inghetata” este primul sau single, Yogi, pe numele sau adevarat, Ionut Marius Vasilache si-a inceput cariera in studiourile deMoga si este unul dintre compozitorii hiturilor “Sus pe toc” sau “Iti arat ca pot”.

„Acum 3 ani mi-a trimis Yogi un mesaj pe Twitter, l-am chemat la studio si de atunci n-a mai plecat. E unul dintre cei mai buni producatori, care a pus umarul la majoritatea hit-urilor care au iesit din studiourile DeMoga”, spune Marius Moga.

Yogi a compus single-ul “Inghetata”, alaturi de Shift, Marius Moga, David Ciente si Antonio Nicolas Anghel, iar extra-toping-ul este alcatuit din interpretarile lui Shit si Ruby.

“Fratele Yogi, zis si munca&ambitie, e omul cu cea mai mare pasiune pentru muzica, te intreaba intruna lucruri, iar in timp ce ii raspunzi, tu esti cel care invata, de fapt, de la el. Yogi e #bagabontis!”, spune Shift.

Piesa este o metafora funny, cea a inimii de inghetata, spusa pe beat-uri urban-pop, iar feat-ul dintre cei 3 artisti este combinatia unei inghetate ideale, cu o parte de rapp si un dialog savuros.

“Yogi si Shift sunt doi oameni foarte dragi si apropiati de sufletul meu. I-am cunoscut in urma cu 4 ani, cand toti 3 eram la inceput de drum si ne sfatuiam si sustineam reciproc. Puteti sa va dati seama cat de fericita sunt ca, dupa atat timp, fiecare dintre noi a reusit in ceea ce si-a propus, iar acum am ajuns sa pregatim impreuna cea mai savuroasa Inghetata”, spune Ruby.

Chiar daca Yogi este la prima aparitie pe scena muzicala romaneasca, el este unul dintre compozitorii celui mai recent single al lui Ruby, “Tu (Inima si sufletul)”.

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com