You+Me – Break the Cycle (Videoclip)

You+Me – Break the Cycle

“Break the Cycle” este piesa pe care Pink o compune pentru mama ei la 13 ani de la lansarea tranșantului single ”Family Portret”. Lăsând în urmă rănile trecutului, Alicia vorbește acum dintr-o perspectivă matură despre un nou început. “Break the Cycle” este un nou single lansat de You+Me, proiectul folk rock format din Pink și Dallas Green (a.k.a City and Colour).

“Stăteam de vorbă cu Dallas într-un bar și îmi doream mult să compun o piesă despre mama mea. Nu a ieșit tocmai piesa de dragoste la care m-aș fi așteptat, dar este o melodie foarte sinceră, ce exprimă extrem de multe emoții”, a povestit Pink într-un interviu acordat Huffington Post.

“Break the Cycle” este cel de-al doilea single lansat de Pink și Dallas Green sub titulatura You+Me. Melodia este extrasă de pe albumul folk rock “rose ave.”, un disc înregistrat de cei doi artiști în doar câteva zile.

“Cei doi s-au întâlnit prin intermediul soțului Aliciei, Carey Hart, și au simțit imediat o conexiune din punct de vedere muzical și emoțional. Alicia l-a invitat pe Dallas în Los Angeles pentru a scrie o piesă sau două împreună și la finalul unei săptămâni aveau deja 8 melodii. Așa că au hotărât să termine ceea ce au început și să lanseze un album”, a transmis casa de discuri RCA într-un comunicat oficial.

Canadianul Dallas Green compune din 2004 muzică folk și blues rock sub pseudonimul City and Colour. Artistul are pe piață 4 albume de studio, dintre care ultimele două au debutat pe prima poziție în topul discurilor din Canada.

Primul album lansat de Alicia Moore și Dallas Green a.k.a You+Me va fi lansat pe 14 octombrie 2014 sub egida RCA Records. Discul include 10 piese, prima dezvăluită fiind “You and Me“.

Tracklist “rose ave.”- You+Me (Alicia Moore și Dallas Green):

Capsized
From a Closet In Norway (Oslo Blues)
Gently
Love Gone Wrong
You and Me | Alecia Moore, Dallas Green
Unbeliever
Second Guess
Break the Cycle
Open Door
No Ordinary Love

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com