Zizzo feat. Jay Di – Sexy (Videoclip)

Zizzo feat. Jay Di – Sexy

In urma cu cateva zile a fost lansat videoclipul piesei Sexy.

De cate ori nu vi s-a intamplat sa va treziti dupa o petrecere si sa nu va amintiti ce s-a intamplat noaptea trecuta? Noul videoclip marca Serje Zizzo vine cu o relatare in imagini a ceea ce se intampla.

Lansat alaturi de Cat Music, single-ul “Sexy” este compus de catre Zizzo, cu participarea Gloriei Gorceag, Jay Di si Smally. Videoclipul piesei este regizat de catre Ruslan Vrabie si Ghenaddi Dormenco si a fost filmat in Dublin, Irlanda, in luna octombrie a acestui an.

“De obicei, oamenii filmeaza situatii de viata, dar noi am filmat exact ceea ce am trait timp de o saptamana. In clip apar oameni de diferite nationalități: portughezi, brazilieni, coreeni, zimbabwe-eni, iar imaginile de la petrecerea din club au fost filmate in timp real, fara duble”, declara Zizzo.

Primul single oficial al lui Zizzo, “BAW”, in colaborare cu Rebecca, a ajuns rapid in topurile muzicale din Canada, iar artistul originar din Republica Moldova a avut prima experienta pe scena cu trupa Vâslă Ruptă (Romania). Mai tarziu, Serje Zizzo pleaca in Statele Unite, New York, unde isi aprofundeaza cunostiintele in productie muzicala si deejaying.

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com